Een gezonder en leuker leven voor en samen met je huisdier.

Een gezonde hond en kat zonder overgewicht

PetAlways is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen om uw hond en kat een langer, leuker gezonder leven te bieden. Uw huisdier is immers onderdeel van uw gezin en verdient het beste. Onze missie is om met onze innovatieve ontworpen oplossingen je niet alleen inzichten te geven in het gedrag van uw huisdier, maar ook om je bij de hand te nemen door middel van advies op basis van kunstmatige intelligentie en slimme algoritmes. Hierdoor behoren te dikke honden en katten tot het verleden.

Gebruiksvriendelijk

Wij zijn huisdier eigenaren. Daarom ontwikkelen we onze producten zo dat onze eigen huisdieren er geen last van hebben en dat het gemakkelijk te gebruiken is als eigenaren.

Zelflerend

Door onze slimme algoritmes en kunstmatige intelligentie kunnen wij complexe berekeningen en analyses maken, waarmee wij steeds betere aanbevelingen kunnen geven.

Toegankelijk

Het PetAlways ecosysteem komt samen op 1 toegankelijk mobiele app waarin gegevens van de verschillende oplossingen met elkaar worden gecombineerd om tot aanbevelingen te komen.

Ons Team

Het team van PetAlways zit verspreid over verschillende locaties in meerdere landen. Vanuit Nederland proberen we zoveel mogelijk Europese huisdier eigenaren te ondersteunen en te helpen om hun huisdieren een langer, leuker en gezonder leven te bieden.

Kom in contact

Wil je ook deel uitmaken van onze missie om het leven van huisdieren leuker en gezonder te maken? Of andere vragen? Neem gerust contact met ons op.