Wij zijn er om u te helpen

Een vraag? Vul hem hieronder in.

Staat uw antwoord er nog niet bij? Neem gerust contact met ons op

Veel gestelde vragen

Hier vindt u veel gestelde vragen van andere klanten. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan direct contact op met ons.

De Petalways producten communiceren met een BTLE (Bluetooth 4.0) verbinding. Uw Android of iPhone dient over BTLE 4.0 te beschikken. Kijk in de handleiding van uw telefoon om zeker te weten dat uw telefoon BTLE 4.0 ondersteunt. Alle telefoons die 2 jaar of jonger zijn beschikken tegenwoordig over BTLE.

Voor het volgen van uw hond met een GPS tracker zit er in de tracker een SIM kaart. Deze wordt door PetAlways meegeleverd. U heeft dus geen duur abonnement nodig, dit wordt door PetAlways verzorgd. Wij verkopen onze oplossingen met een maand of jaar licentie. Dit is inclusief het gebruik van de Sim-kaart.

Voor de andere producten geldt dat zij rechtstreeks met het platform communiceren, via uw smartphone.  Om te zorgen dat het platform up to date en veilig blijft betaalt u een bijdrage.

PetAlways is nieuw in Nederland. onze producten kunt u online bestellen en zijn verkrijgbaar via de dierenspeciaalzaak.

De Mini-GPS werkt pas nadat u online de Mini-GPS geactiveerd heeft. U komt op de activatie pagina door in het menu bovenaan op activeren te klikken.

Nadat u de mini geactiveerd heeft dient u deze aan en uit te zetten. Hierna wordt de SIM-kaart geactiveerd en zal de GPS-MINI gevonden worden.

 

Als u een licentie heeft voor meerdere gebruikers zijn er twee manieren om de GPS-mini te koppelen:

– account delen
– meerdere accounts
 
Als u kiest voor de optie account delen dan kunt u zonder de GPS te hoeven loskoppelen op verschillende telefoons inloggen met 1 gebruikersnaam en wachtwoord. Dit is in uw situatie het meest praktische oplossing.
 
Als u kiest voor de opties meerdere accounts dan kunnen verschillende mensen gebruik maken van de GPS-MINI, u dient de GPS-MINI dan wel eerst te ontkoppelen voordat u hem aan een ander account koppelt. 

Wij geloven in de kracht van what’s app en mail. Wij kunnen op deze manier al onze tijd en energie steken om onze producten nog mooier en beter te maken. Als u kiest voor een pakket met telefonische ondersteuning dan kunt u ons een mail of app sturen wanneer u gebeld wilt worden tijdens kantooruren en dan bellen wij u terug, handig toch? Geen gedoe met wachtrijen en dure 0900 nummers.