Welkom bij PetAlways

Hartelijk dank voor je activatie en registratie bij PetAlways. Je zult binnen enkele minuten een mail ontvangen ter bevestiging. Wij hopen dat je veel plezier beleeft aan het gebruik van onze producten.  Op deze pagina vindt u de handleiding en antwoord op meest gestelde vragen. 

Handleiding

Hulp nodig bij het gebruik van onze producten, download de handleiding.

Veel gestelde vragen

Hier vindt u veel gestelde vragen van andere klanten. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan direct contact op met ons.

De Petalways producten communiceren met een BTLE (Bluetooth 4.0) verbinding. Uw Android of iPhone dient over BTLE 4.0 te beschikken. Kijk in de handleiding van uw telefoon om zeker te weten dat uw telefoon BTLE 4.0 ondersteunt. Alle telefoons die 2 jaar of jonger zijn beschikken tegenwoordig over BTLE.

Voor het volgen van uw hond met een GPS tracker zit er in de tracker een SIM kaart. Deze wordt door PetAlways meegeleverd. U heeft dus geen duur abonnement nodig, dit wordt door PetAlways verzorgd. Wij verkopen onze oplossingen met een maand of jaar licentie. Dit is inclusief het gebruik van de Sim-kaart.

Voor de andere producten geldt dat zij rechtstreeks met het platform communiceren, via uw smartphone.  Om te zorgen dat het platform up to date en veilig blijft betaalt u een bijdrage.

PetAlways is nieuw in Nederland. onze producten kunt u online bestellen en zijn verkrijgbaar via de dierenspeciaalzaak.

Er zijn verschillende soorten licentie verkrijgbaar.

Prijzen GPS-MINI

Prijzen overige producten

De Mini-GPS werkt pas nadat u online de Mini-GPS geactiveerd heeft. Hierna wordt de SIM-kaart geactiveerd en zal de GPS-MINI gevonden worden. U komt op de activatie pagina door in het menu bovenaan op activeren te klikken.

Staat uw antwoord er nog niet bij? Neem gerust contact met ons op